Červená polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 7 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 417 mg
- Vláknina 4696 mg
- Vitamín A 4696 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme jíšku z mouky a oleje.
-
2
Oloupeme rajčata.
-
3
Do hotové jíšky přidáme rajčatový protlak, vodu, sůl, bujón a oloupaná rajčata.
-
4
Vaříme 20 minut.
-
5
Do uvařené polévky vmícháme nastrouhaný česnek s bazalkou.
-
6
Polévku servírujeme dostatečně teplou.