Pastýřská pochoutka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 300 g Cibule
  • 300 g Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 150 g Játra vepřová
  • 100 g Kečup
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 30 g Sůl
  • 150 g Tuk
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 300 g Žampiony čerstvé
  • 300 g Vepřová kýta
  • 100 g Feferony sterilované
  • 100 ml Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 1335 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 118.5 mg
  • Draslík 313.5 mg
  • Vláknina 1933 mg
  • Vitamín A 1933 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku.

  • 2

    Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu.

  • 3

    Maso krátce osmahneme, přidáme žampiony nakrájené na plátky a očištěná, na nudličky nakrájená vepřová játra. Vše osmahneme.

  • 4

    Potom přidáme kečup, máslo a pokrájené feferonky, osolíme a opepříme.

  • 5

    Nakonec přilijeme červené víno a ještě krátce podusíme.

Komentáře k receptu