Pastýřská pochoutka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1335 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 118.5 mg
- Draslík 313.5 mg
- Vláknina 1933 mg
- Vitamín A 1933 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku.
-
2
Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu.
-
3
Maso krátce osmahneme, přidáme žampiony nakrájené na plátky a očištěná, na nudličky nakrájená vepřová játra. Vše osmahneme.
-
4
Potom přidáme kečup, máslo a pokrájené feferonky, osolíme a opepříme.
-
5
Nakonec přilijeme červené víno a ještě krátce podusíme.