Panádová nádivka z mouky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 905 kcal
- Sacharidy 110 g
- Tuky 44 g
- Sodík 245 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 9450 mg
- Vitamín A 9450 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 57.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo, osolíme a přivedeme k varu. Nevaříme, pouze necháme probublat a ihned sejmeme z plotny. Za stálého míchání přisypeme mouku.
-
2
Vyklopíme na rozpálenou pánev a vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Necháme vychladnout.