Kuřecí maso na kedlubnách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 352 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 10 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 67.6 mg
- Draslík 1156.3 mg
- Vláknina 16754.8 mg
- Vitamín A 16754.8 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny, brambory a mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
-
3
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
-
4
V půl litru vody rozpustíme zeleninový bujon.
-
5
V pánvi rozpálíme olej a opražíme masové nudličky z obou stran.Maso vyndáme a přikryjeme, aby nevychladlo.
-
6
Do pánve přidáme olej a osmahneme zeleninu, kterou zalijeme bujonem. Dusíme doměkka, pak přidáme sýr a mícháme do rozpuštění.
-
7
Nakonec přidáme k zelenině maso, prohřejeme, osolíme a opepříme.