Sendvič s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 750 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 66 g
- Sodík 426 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 21.6 mg
- Draslík 371.8 mg
- Vláknina 1431.2 mg
- Vitamín A 1431.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 8.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme.
-
2
Tuňákovou směs navršíme na jeden krajíc potřený majonézou, dále obložíme plátky rajčete, posypeme cibulí nakrájenou nadrobno a ochutíme špetkou sušené bazalky. Přiklopíme druhým krajícem a opatrně rozkrojíme na čtyři díly.