Dvoubarevné pusinky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 3 g
- Sodík 35 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0.8 mg
- Draslík 108.8 mg
- Vláknina 1401.2 mg
- Vitamín A 1401.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků a citrónové šťávy ušleháme tuhý sníh, přisypeme cukr a znovu šleháme. Tuhý sníh dáme do cukrářského sáčku, rozevřeme ho a na jedné staně do něj vsuneme držadlo vařečky, vznikne dutina od shora až do špičky sáčku. Nalijeme do ní vlažnou, rozpuštěnou čokoládu.
-
2
Na plech s pečícím papírem tvoříme pusinky o průměru 5 cm.
-
3
Pečeme zhruba hodinu, potom vypneme troubu a pusinky v ní necháme vychladnout.