Kedlubny dušené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 13 g
- Sodík 703 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 343.9 mg
- Vláknina 6480 mg
- Vitamín A 6480 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme je teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka.
-
2
Nakonec do hotového pokrmu přidáme pro zjemnění zbylé máslo.