Vepřové srdce s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 94 g
- Sodík 575 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 196.5 mg
- Draslík 1034.3 mg
- Vláknina 10157.2 mg
- Vitamín A 10157.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 111.4 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme.
-
2
Po chvíli vaření přidáme oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel.
-
3
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.
-
4
Podáváme s nastrouhaným křenem a s tmavým chlebem.