Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 45 g Sýr Parmezán
  • 3 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 2 kávová lžička Hořčice Bornier - hrubozrnná
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Prosciutto sušené
  • 4 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 427 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 17.6 mg
  • Draslík 284.2 mg
  • Vláknina 5249.8 mg
  • Vitamín A 5249.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve utřeme v misce máslo s hořčicí.

  • 2

    Mezitím v topinkovači nebo troubě upečeme tousty z toustového chleba. Topinky potřeme hořčicovým máslem a na každou dáme plátky prosciutta a kolečka salátové okurky.

  • 3

    Chlebíčky ozdobíme hoblinkami parmezánu. Opepříme a servírujeme.

Komentáře k receptu