Opečené filé s paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 8 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 66 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 623 mg
- Vláknina 5100 mg
- Vitamín A 5100 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 196.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme, osolíme a opečeme po druhé straně. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupanou, na kolečka pokrájenou cibuli. Vše dusíme pod pokličkou do měkka.
-
2
Podáváme s čerstvým chlebem.