Jablka pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 11 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 327.7 mg
- Vláknina 8710 mg
- Vitamín A 8710 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka zbavíme jádřinců a do vzniklých otvorů rozdělíme rozinky, které jsme předtím namočili v rumu. Povrch potřeme máslem a jablka zabalíme do čtverců alobalu, pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.
-
2
Upečená jablka přendáme na talířky, alobal rozevřeme a ihned podáváme.
-
3
Moučkový cukr podáváme zvlášť.