Karbanátky z drůbežího masa a tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 9 g
- Sodík 153 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 48 mg
- Draslík 466.1 mg
- Vláknina 6397.5 mg
- Vitamín A 6397.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso najemno umeleme. Smícháme je s nakrájeným tofu, moukou, oloupanou, nasekanou cibulí, nasekanou petrželkou, rozdrceným česnekem, majoránkou, kmínem a solí. Necháme asi 1 hodinu v chladu uležet.
-
2
Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji dokřupava (nebo je pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu).