Papriky v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 31 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 0 g
- Sodík 9694 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 213 mg
- Vláknina 4200 mg
- Vitamín A 4200 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 127.7 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky očistíme, omyjeme a umeleme. Promícháme je se solí a necháme stát několik hodin.
-
2
Potom umleté papriky napěchujeme do malých, čistých skleniček a uložíme na chladnějším místě.
-
3
Přidáváme do pokrmů před koncem vaření, k ochucení stačí malé množství.