Cibulová omáčka s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 ml Vývar drůbeží
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 302 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 431 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 24 mg
  • Draslík 80.9 mg
  • Vláknina 2182.5 mg
  • Vitamín A 2182.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na plátky. V pánvi rozpálíme máslo a cibuli na něm podusíme. Zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme rybím nebo drůbežím vývarem, přidáme hořčici, sůl a pepř.

  • 2

    Za stálého míchání povaříme ještě 3 minuty, až se omáčka dobře spojí.

Komentáře k receptu