Pudink jako vložka do polévky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 114 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 7 g
- Sodík 271 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 250.3 mg
- Draslík 109.7 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žloutky ušleháme se solí, mlékem a studeným vývarem. Přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků, směs vlijeme do pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme v páře asi 15 minut.
-
2
Uvařený pudink nakrájíme na kostičky a podáváme v polévce.