Tuňákový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 7 g
- Sodík 5866 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 13.5 mg
- Draslík 831.5 mg
- Vláknina 16983.5 mg
- Vitamín A 16983.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařenou rýži smícháme s tuňákem, přidáme sterilované cibulky překrojené na půl a sterilované okurky nakrájené na kostičky. Můžeme přidat i sterilovanou kapii nakrájenou na nudličky.
-
2
Osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet hodinu.