Tuňákový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Tuňák v oleji
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Paprika sterilovaná
  • 2 ks Cibule sterilovaná
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 hrnek Rýže dušená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 286 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 5866 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 13.5 mg
  • Draslík 831.5 mg
  • Vláknina 16983.5 mg
  • Vitamín A 16983.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 97.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařenou rýži smícháme s tuňákem, přidáme sterilované cibulky překrojené na půl a sterilované okurky nakrájené na kostičky. Můžeme přidat i sterilovanou kapii nakrájenou na nudličky.

  • 2

    Osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet hodinu.

Komentáře k receptu