Zapečené jehněčí s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 742 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 66 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 380.7 mg
- Draslík 526.8 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso naporcujeme a pečeme na sádle. V polovině pečení maso osolíme a opepříme a pečeme dál.
-
2
Upečené, měkké maso zalijeme ušlehanými, osolenými a opepřenými vejci a ještě chvíli zapékáme. Vejce nemají příliš ztuhnout.