Telecí kotlety na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 800 g Telecí kotlety
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.56 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 279 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 166.5 mg
  • Draslík 648 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety osušíme a okraje nařízneme. Maso naklepeme, mírně osolíme.

  • 2

    Porce potřeme olejem, vložíme na rozpálený rošt a opékáme asi 5 minut. Po upečení potřeme každou kotletu máslem.

  • 3

    Podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu