Steak z mletého hovězího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 17 g
- Sodík 469 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 81.3 mg
- Draslík 208.1 mg
- Vláknina 4987 mg
- Vitamín A 4987 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky, najemno umeleme a smícháme se solí a kmínem. Ze směsi zformujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
-
2
Potom steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách a přendáme na nahřáté talíře. Poklademe je okapanou červenou řepou, polijeme smetanou a posypeme nastrouhaným křenem.
-
3
Podáváme s krajíčky tmavého chleba.