Zajíc na houbách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 17 g
- Sodík 727 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 123.3 mg
- Draslík 758.5 mg
- Vláknina 2674.2 mg
- Vitamín A 2674.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného zajíce naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozehřátém oleji po všech stranách.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané houby, vše opečeme, posypeme kmínem a podlijeme vývarem.
-
3
Dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec zahustíme šťávu nasucho osmahnutou moukou a ještě krátce povaříme.