Blatenská štika

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Štika obecná
  • 2 dl Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 710 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 117 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 466.3 mg
  • Draslík 8.2 mg
  • Vláknina 84 mg
  • Vitamín A 84 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou štiku osolíme, stočíme do kastrolu a zalijeme smetanou ke šlehání. Velmi zvolna pečeme 30-40 minut.

  • 2

    Chvíli před dopečením štiku zasypeme nastrouhaným sýrem smíchaným s nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu