Rybí náplň do pirožků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 2 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 15.9 mg
- Draslík 41.1 mg
- Vláknina 911.9 mg
- Vitamín A 911.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé omyjeme ve studené vodě a případně vykostíme. Nakrájíme je na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na rozpálené lžíci oleje.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou, na zbylém oleji osmahnutou cibuli, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme.