Skopové maso v zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 39 g
- Sodík 221 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 5.6 mg
- Draslík 420.4 mg
- Vláknina 8247 mg
- Vitamín A 8247 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 85.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme odblaněné, na kostky nakrájené maso a osmažíme. Odstavíme z ohně, vmícháme mletou papriku, sůl, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.
-
2
Když je maso téměř měkké, přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, očištěné, na nudličky nakrájené papriky a zelí. Vše dodusíme doměkka.