Francouzský tvarohový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 104 g
- Tuky 5 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 102 g
- Cholesterol 163.6 mg
- Draslík 52.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dobře okapaný tvaroh zpracujeme s cukrem, žloutky, pevným sněhem (ušlehaným z bílků) a s koňakem.
-
2
Formu vyložíme křehkým těstem, vyváleným na 4 mm, na stěnách vytvoříme okraj. Vlijeme připravenou tvarohovou náplň a necháme hodinu odpočinout.
-
3
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 50 minut.