Kapr na cibuli a slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 541 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 28 g
- Sodík 554 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 215 mg
- Draslík 1233.3 mg
- Vláknina 5750 mg
- Vitamín A 5750 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.5 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytého kapra stáhneme z kůže a naporcujeme.
-
2
Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme na pánvi. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme porce osolené ryby. Osmahneme. Před podáváním pokapeme každou porci citronovou šťávou. Cibuli nasypeme na porce.