Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 306 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 21 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 69.9 mg
- Draslík 344.2 mg
- Vláknina 37.4 mg
- Vitamín A 37.4 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme.
-
2
Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety položíme na alobal potřený olejem a uzavřeme.
-
3
Pečeme asi 25 minut.
-
4
Podáváme v alobalu.