Pomazánka z telecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 3 g Mouka bramborová
  • 100 g Telecí plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 hrst Pažitka
  • 0.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 67 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 444 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 43 mg
  • Draslík 214.8 mg
  • Vláknina 1000 mg
  • Vitamín A 1000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Po vychladnutí maso umeleme.

  • 2

    Trošku masového vývaru zahustíme bramborovou moukou a přimícháme mleté maso. Pomazánku promícháme, osolíme a necháme vychladnout.

  • 3

    Před podáváním ozdobíme jemně nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu