Hovězí maso v kečupové směsi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 12 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 83 mg
- Vláknina 1805 mg
- Vitamín A 1805 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z masové konzervy oddělíme tuk a zpěníme na něm česnek nakrájený na plátky. Přimícháme kečup a osmažíme.
-
2
Do omáčky přidáme maso i se šťávou a dobře prohřejeme. Nakonec přidáme cibuli nakrájenou na kostičky. Za stálého míchání podusíme asi 1 minutu.