Hovězí maso v kečupové směsi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí ve vlastní šťávě
  • 2 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • 6 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 83 mg
  • Vláknina 1805 mg
  • Vitamín A 1805 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z masové konzervy oddělíme tuk a zpěníme na něm česnek nakrájený na plátky. Přimícháme kečup a osmažíme.

  • 2

    Do omáčky přidáme maso i se šťávou a dobře prohřejeme. Nakonec přidáme cibuli nakrájenou na kostičky. Za stálého míchání podusíme asi 1 minutu.

Komentáře k receptu