Bramborový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 275 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 10 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 1072.8 mg
- Vláknina 13509 mg
- Vitamín A 13509 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory ve slupce po zchladnutí oloupeme a nakrájíme na plátky.
-
2
Promícháme je s jemně nakrájenou cibulí, na menší kousky rozkrájenou kyselou rybou a s olejem.
-
3
Okořeníme pepřem, solí a dle chuti přidáme ocet.