Klobásy na jablkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 770 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 56 g
- Sodík 756 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 104 mg
- Draslík 735 mg
- Vláknina 15200 mg
- Vitamín A 15200 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Klobásy opečeme na rozehřátém másle po obou stranách.
-
2
Oloupaná, na kousky nakrájená jablka přidáme k opečeným klobásám, které jsme propíchali vidličkou. Vše dusíme 15-20 minut, až jablka změknou.
-
3
Na talíři klobásy obložíme podušenými jablky.