Hovězí tataráček s okurkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 10 g
- Sodík 2114 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 33.9 mg
- Draslík 589.9 mg
- Vláknina 4734 mg
- Vitamín A 4734 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme.
-
2
2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa.
-
3
3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou.
-
4
4) K tomu položíme feferonku a lžíci zakysané smetany.