Slovenský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 33 g
- Sodík 426 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 78.1 mg
- Draslík 573.8 mg
- Vláknina 3812 mg
- Vitamín A 3812 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu na rozpálené, na kostičky nakrájené slanině opečeme na kostky nakrájené maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, nakrájené papriky a omytá, nakrájená rajčata. Vše dusíme doměkka, guláš nezahušťujeme. Šťáva zhoustne jen množstvím zeleniny.
-
2
Nakonec guláš osolíme a okořeníme mletou paprikou.