Pivovarská bašta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 37 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 682.3 mg
- Vláknina 2964 mg
- Vitamín A 2964 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme v kastrolu na oleji s nasekanou cibulí. Potom dáme zapéct do vyhřáté trouby.
-
2
Po částečném změknutí masa přilijeme kečup, pivo, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dusíme doměkka. Ke konci dušení můžeme přidat nakrájené žampiony.