Rýže se slepičím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 28 g
- Sodík 886 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 224.8 mg
- Draslík 444.2 mg
- Vláknina 4819 mg
- Vitamín A 4819 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmíchaná vejce vlijeme do horkého oleje a usmažíme je.
-
2
Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, očištěný, omytý pórek, paprikové lusky, na plátky nakrájený česnek a žampiony. Vše osmahneme.
-
3
Potom přidáme vařené slepičí maso, nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme glutasol.
-
4
Směs smícháme s vařenou, teplou rýží a ještě vše krátce podusíme.