Žampiony plněné ořechy a krabím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Žampiony čerstvé
  • 340 g Krabí maso mražené
  • 110 g Ořechy vlašské
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • 2 polévková lžíce Cibulka jarní
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 697 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 198.7 mg
  • Vláknina 4582.6 mg
  • Vitamín A 4582.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ze žampionů odkrájíme nohy, klobouky důkladně otřeme vlhkou utěrkou, vnitřky potřeme octovou zálivkou.

  • 2

    Na nádivku smícháme konzervované krabí maso s majonézou, nadrobno nasekanou jarní cibulkou, petrželkou a nasekanými ořechy, ochutíme solí i pepřem.

  • 3

    Klobouky žampionů naplníme nádivkou, necháme vychladit v lednici a podáváme.

Komentáře k receptu