Rybí filé s žampiony pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 27 g
- Sodík 519 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 123.6 mg
- Draslík 338 mg
- Vláknina 2066.3 mg
- Vitamín A 2066.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
-
2
Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
-
3
Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.