Omáčka po židovsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 28 g
- Sodík 205 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 216.5 mg
- Vláknina 5040 mg
- Vitamín A 5040 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené houby scedíme, vychladíme a dáme do misky, kam přidáme pórek, oloupaný česnek, olej, nastrouhanou citrónovou kůru, sůl, pepř, vylijeme jogurt a mixérem dobře všechny suroviny rozmixujeme. Připravenou omáčku skladujeme v chladu.