Řezy z kambaly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 25 g
- Sodík 857 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 108.3 mg
- Draslík 929.5 mg
- Vláknina 5629.7 mg
- Vitamín A 5629.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Řezy z kambaly nakrájíme na 12 menších řízečků, vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a trochu orestujeme.
-
2
Pekáč vymažeme máslem, na dno vložíme řízečky z ryby, obložíme plátky brambor, podlijeme trochou vývaru, poklademe plátky žampionů, posypeme solí, pepřem, posekanou petrželkou. Zalijeme bešamelem, ve kterém jsme rozmíchali smetanu, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.