Kuřecí soté se zeleninou a houbami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kuřecí prsa
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 100 ml Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Solamyl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 343 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 706.8 mg
  • Vláknina 2254.8 mg
  • Vitamín A 2254.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.4 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji na pánvi.

  • 2

    Přidáme očištěnou, nakrájenou papriku, rajče a žampiony, promícháme a krátce orestujeme. Zalijeme sójovou omáčkou smíchanou se solamylem, cukrem a solí a vše krátce povaříme.

  • 3

    Soté ozdobíme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu