Kuřecí prsíčka s lusky sladkého hrášku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 354 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 22 g
- Sodík 207 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 95.3 mg
- Draslík 671.3 mg
- Vláknina 5720.4 mg
- Vitamín A 5720.4 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.1 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Šalotku oloupeme a nasekáme na kostičky. Hnědé žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso nakrájíme na tenké nudličky.
-
2
V pánvi rozpálíme olej a máslo, přidáme šalotku, žampiony a dusíme 5 minut, až získají barvu.
-
3
Přidáme maso a opékáme za stálého míchání 5 minut, vložíme 1 balení mražených lusků cukrového hrášku, osolíme a opepříme.
-
4
Vmícháme smetanu, prohřejeme, ale už nevaříme. Přidáme nasekanou petrželku, dochutíme dle potřeby a podáváme.