Ragú z lišek s petrželí

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Lišky čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 43 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 32.6 mg
  • Vláknina 336 mg
  • Vitamín A 336 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lišky podle potřeby překrájíme a podusíme na troše oleje.

  • 2

    Poté je osolíme a opepříme podle chuti a zamícháme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu