Játra s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 16 g
- Sodík 160 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 582.1 mg
- Draslík 422.5 mg
- Vláknina 571 mg
- Vitamín A 571 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme doměkka.
-
2
Potom vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci a necháme je na játrech srazit.
-
3
Hotový pokrm posypeme drceným kmínem a jemně nasekanou petrželkou.