Omeleta s ančovičkami a tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 14 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 504.2 mg
- Draslík 251.7 mg
- Vláknina 163.5 mg
- Vitamín A 163.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse rozšleháme vejce, přidáme na tenké proužky nakrájené ančovičky a rozmělněné kousky tuňáka. Opepříme a vmícháme nasekanou petrželku.
-
2
Omeletu smažíme na teflonové pánvi lehce potřené olejem.
-
3
Ihned podáváme.