Omeleta s Parmezánem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 15 g
- Sodík 672 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 267.4 mg
- Draslík 427.5 mg
- Vláknina 4559.8 mg
- Vitamín A 4559.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, cibulky nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky. Petržel nasekáme na jemno, sýr nastrouháme.
-
2
Olej rozpálíme v pánvi, přidáme brambory a smažíme do změknutí asi 5 minut. Přidáme cibulku a rajčata, smažíme další 2 minuty. Vmícháme petržel, osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Navrch posypeme Parmezánem, přiklopené smažíme 5 minut.