Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 21 g
- Sodík 714 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 243.7 mg
- Draslík 712.8 mg
- Vláknina 6074 mg
- Vitamín A 6074 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich nožem kapsu. Poté prsa osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek gorgonzoly a sepneme ji párátky. Pak prsa obalíme nejdříve v mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semenech.
-
2
Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj obalená prsa. Smažíme z každé strany 4 minuty.