Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kuřecí prsa
  • 100 g Sezam - semena
  • 100 g Sýr Gorgonzola
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.55 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 469 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 714 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 243.7 mg
  • Draslík 712.8 mg
  • Vláknina 6074 mg
  • Vitamín A 6074 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich nožem kapsu. Poté prsa osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek gorgonzoly a sepneme ji párátky. Pak prsa obalíme nejdříve v mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semenech.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj obalená prsa. Smažíme z každé strany 4 minuty.

Komentáře k receptu