Curyšské toasty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 350 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 200 g Okurka salátová
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 8 plátek Chléb toastový
  • 1.2 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 757 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 552 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 274.8 mg
  • Draslík 331.5 mg
  • Vláknina 8020 mg
  • Vitamín A 8020 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme nastrouhaný sýr, 3 lžíce bílého vína a vejce. Směsí potřeme plátky toastového chleba a vložíme je do vymazaného pekáče. Zakapeme zbytkem vína a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct na 20 minut. Podáváme s plátky čerstvé okurky.

Komentáře k receptu