Remuládová omáčka k rostbífu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1114 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 107 g
- Sodík 1835 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 258.8 mg
- Draslík 660.2 mg
- Vláknina 2213.3 mg
- Vitamín A 2213.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 15.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Šalotky omyjeme a nasekáme najemno. Vajíčka uvaříme natvrdo, ochladíme pod studenou vodou, oloupeme a najemno nakrájíme. Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno. Okurku nakrájíme na malé kousky.
-
2
V míse důkladně promícháme majonézu, jogurt, mléko, kečup, hořčici, nakrájenou šalotku, petrželku a vajíčka, dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.
-
3
Omáčku podáváme jako přílohu k studenému pečenému rostbífu. Můžeme podávat i se smaženými bramborami.