Smažený Luncheon Meat (lančmít)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 554 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 44 g
- Sodík 127 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 190.5 mg
- Draslík 66.3 mg
- Vláknina 1616.5 mg
- Vitamín A 1616.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Konzervu Luncheon Meatu otevřeme otvírákem na konzervy z obou stran, maso vytlačíme otevřené konzervy a nakrájíme na čtyři kolečka (porce).
-
2
Obalování: Do misky rozklepneme celé vejce, přidáme nasekaný kopr, sůl, pepř a vše vidličkou dobře rozšleháme. Na talíř nasypeme mouku, do jiné nádoby vysypeme strouhanku a kolečka Luncheon Meatu obalujeme každé zvlášť v mouce, potom ve vejci a nakonec ve strouhance.
-
3
Fritovací hrnec zahřejeme na střední teplotu, připravený Luncheon Meat smažíme 2 minuty. Smažit lze i na oleji s použitím pánvičky.
-
4
Porce pokládáme na mělké talíře a s vhodnou přílohou podáváme.