Sekané biftečky s cibulí a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 250 g Vepřové maso mleté
  • 150 g Olej stolní
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Žemle tuková
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Veka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 606 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 93 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 115.9 mg
  • Draslík 256.1 mg
  • Vláknina 1850.6 mg
  • Vitamín A 1850.6 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso smícháme se solí, pepřem, vejcem, namočenou žemlí, strouhaným sýrem a nakrájenou cibulí.

  • 2

    Ze směsi tvoříme menší kuličky a opékáme je na tuku. Opečené klademe na plátek veky.

  • 3

    Nakonec potřeme hořčicí a ozdobíme cibulí a rajčetem. Spojíme párátkem.

Komentáře k receptu