Italská smaženice se špagetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 12 g
- Sodík 298 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 256.6 mg
- Draslík 218.2 mg
- Vláknina 1933.8 mg
- Vitamín A 1933.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat.
-
2
Ve velké pánvi na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme spařená, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme a zalijeme rozšlehanými vejci.
-
3
Potom za stálého míchání přisypeme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku a vejce necháme ztuhnout.
-
4
Uvařené špagety upravíme na talíře a obložíme smaženicí.